Biolog-IQ-san gondolkodó

Biolog-IQ-san gondolkodó

Állatok mint segítők

2021. október 23. - P.Szilvi

A háziállatok olykor életet mentenek.

Sokan nincsenek tudatában annak, hogy az állatok mennyi "balhét" elvisznek helyettünk. Jobban mondva az elváltozásokat (betegségeket) átveszik az embertől és akár meg is halnak értünk.

Napjainkban nagyon elterjedt a háziállatoknál a rákos betegség, ami rájuk nézve is halált is jelenthet. Legalábbis az akadémikus orvostudomány szerint. De miért van az, hogy míg a háziállatoknál egyre több a rákos elváltozás, addig a vadonélő megfigyelt állatokról nem hallunk ilyet? Elég csak az állatkertig menni, ott sem hallani rákban elhunyt oroszlánról vagy elefántról. Bizonyára náluk is van soron kívüli sejtosztódás, vagyis rák, de mégsem halnak bele. Mi ennek az oka?

A házi kedvenc az embertől kapja a rákot.

beteg_kutya.jpg

Erős kifejezés ez, de tulajdonképpen így van. Egy háziállat a gazdájára hangolódik, figyeli és érzékeli minden rezzenését és akár a kisgyerek, átveszi a gazdi érzelmi konfliktusát. Ennek következtében viszont a helyreállítást sem ússza meg.

Azonban az állatoknak is vannak saját megéléseik, ők is beleesnek konfliktusokba, de ők nem kattognak rajta hosszú ideig. Helyreállítást viszont az ő testük is végez, ami "betegség" tünetekkel jár. A gazdi ilyenkor állatorvoshoz viszi kedvencét, ahol megállapítanak valamit, kezelést írnak elő, a gazdi aggódni kezd és már bele is pörgött a kis jószág. Saját konfliktusa gyorsan kifutott volna, de a gazdi aggodalma nem engedi a különprogram kifutását, mert érzelmileg az állat ráhangolódott gondozójára.

Hogyan segíthetünk kedvencünknek?

Bízz a biológiában.

Minden élőlény teste tökéletesen működik. Nincs meghibásodás. A biológiai természettörvények az állatoknál is ugyanúgy működnek, mint az embernél. A betegség nem kívülről jön, nem támad és nem akar elpusztítani sem. Nincs olyan, hogy gyógyíthatatlan, vagy autoimmun. Egyszerűen csak egy konfliktust élt meg az állat, melynek a megoldás utáni szakaszában a test helyre állítja a megváltozott szervet, vagy szövetet. Ekkor jelentkeznek a tünetek.

Egészen idáig félreértelmeztük a betegségeket.

A köztudatban még mindig a betegség szót használjuk, holott valójában nem beszélhetünk betegségről, mert tulajdonképpen nincs is. Érzelmi megélésekből fakadó testi tünetek vannak, ezért inkább az elváltozások a helyes kifejezés. Kívülről nem kapunk semmilyen betegséget. Szokták mondani, hogy ami bent az kint. Ez az elváltozásokra is igaz. Bennünk keletkezik egy érzelmi kilengés, erre pedig reagál a test. Mindezt hogy veszi le egy állat? Bizonyára te is érzékeltél már olyat, hogy valakinek szimpatikus vagy, vagy éppen nem vagy az. Biztos veled is történt már olyan, hogy beléptél egy helyre és érzékelted, hogy feszültség van, vagy épp jó a hangulat. Nos, egy állat kifinomult érzékszerveivel ugyanígy leveszi ezeket az energiákat és ez hat rá is. De miért csak a háziállat? Mert az ember által kitenyésztett állatok függnek az embertől. Az ember adja az életben maradáshoz szükséges ételt és otthont. Egy vadon élő állat önálló és tojik az emberre, nem rezonál vele. Mondhatni saját élete van. Egy kóbor macska sem fogja átvenni az ember érzelmi megéléseit, mert szabadon és önállóan létezik, nincs rászorulva az emberre, nem él vele együtt és nem hangolódik rá. Ezek az állatok csak saját konfliktust élnek meg, amiről viszonylag hamar le is jönnek.

Egy német orvos ismerte fel és bizonyította be a biológiai természettörvények létezését és működését.

Sok természeti törvényt ismerünk már. Pl. gravitáció. A gravitáció mindenkinél ugyanúgy működik, ha a kezünkbe veszünk egy tárgyat, majd elengedjük, akkor az mindenkinek lefele fog esni. Nincs kivétel. A biológiai természettörvények is pont ugyanígy működnek. Minden élőlényre vonatkozik, mindenkinél ugyanúgy működik és matematikailag kiszámítható a különprogram lefutása.

biologika_kep.jpg

Dr. Ryke Geerd Hamernek köszönhetjük, hogy megismerhettük az új orvostudományt.

A doktor úr a kutatásai során bebizonyított biológiai természettörvényeket itt olvashatod.

Na de térjünk vissza az állatokhoz. Miért van szükségünk kutyára, vagy cicára? Miért alszik velünk az ágyba buksi, vagy cirmi?

A sok trauma következtében eltávolodtunk az emberektől, de szükségünk lenne társaságra.

A mai stresszes, rohanó világunkban egyre türelmetlenebbek az emberek, nagy a feszültség, mindenki ideges és embertársainkon vezetjük le a feszkót. Ez komoly lelki sérülést és önértékelési problémát okozhat, melynek következtében inkább egy kisállattal barátkozunk és az emberektől távolodunk. Egyre többen gondolják úgy, hogy egy kutya vagy egy macska több szeretetet, kedvességet ad, mint egy ember. Igen ám, de a legjobb barátra sajnos akaratlanul is rátesszük a saját konfliktusainkat.

Az öt biológiai természettörvény ismerete életet menthet.

Aki ismeri a biológiai természettörvényeket, az már érti, hogy miért alakul ki egy "betegség" és tudja, hogy nincs mitől félni. Konfliktusok jönnek-mennek, lehet elváltozása buksinak vagy cirminek, de ha kiiktatod az aggódást, akkor nagy eséllyel a különprogram is hamarabb kifut és a visszaesések esélye is csökkenhet. Nem csak a kis barátodnak tudsz segíteni a biológiai természettörvények ismeretével, hanem magadnak is, családodnak, barátaidnak. Ha észre veszed magadon, hogy érzelmileg kibillentél és ismered a következményét, vagyis, hogy milyen "betegség" alakulhat ki nálad, akkor még időben észbe kaphatsz, elkerülve vagy lecsökkentve ezáltal az elváltozás tünetét és idejét. Ha máson veszed észre, hogy dühöng, akkor tudod figyelmeztetni ennek következményeiről.

boldog_kutya_es_csaladja.png

A gyerekek, kutyák, macskák és más házi kedvencek mellett legyen családtag az öt biológiai természettörvény is.

A bejegyzés trackback címe:

https://biologiqsan.blog.hu/api/trackback/id/tr3916686092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása