Biolog-IQ-san gondolkodó

Biolog-IQ-san gondolkodó

Az öt biológiai természettörvény, ami életet menthet

2021. október 23. - P.Szilvi

Az ember egyik legnagyobb félelme a betegség és a halál. Nagyon régóta tévúton jár az ember a betegségeket illetően. Szuper jó eszközöket, gépeket, műszereket hoztak létre, amik rengeteg ember életét mentették és mentik meg. Sok információnk van már a test működéséről, a betegségek tüneteiről és lefolyásáról, de sajnos a mai napig nem veszi figyelembe az orvostudomány a lelket. Az orvostudomány mai álláspontja szerint az ember csak egy testből áll, ami ha meghibásodik, megbetegszik, akkor égetni, csonkítani, vágni, tünetet elnyomni kell. Még mindig nem veszik figyelembe az emberi lelket, mely érzelmi konfliktust él meg és ez kihat a testre is.

Amit nem értenek az orvosok, arra azt mondják, hogy csoda.

Pedig semmi csoda nincs, csakis nem értés van. A test tökéletesen működik és nincs meghibásodás, nincs sorscsapás, kívülről támadó betegség és nincs gyógyíthatatlan sem. Érzelmi megélések és kibillenések vannak, melyekre a test reagál és alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez.

Öt biológiai természettörvénnyel bizonyította be ennek tényét Dr. Ryke Geerd Hamer.

Felfedezései felborították az orvostudományról addig hitteket. Sokan a mai napig kételkednek az új medicina valóságában, de bárki megfigyelheti és bebizonyíthatja önmagán a természettörvények működését. Ahogy létezik a gravitáció, vagy a periódusos rendszer, úgy a biológiában is létezik egy élettani rendszer, mely minden élőlénynél ugyanúgy működik.

biologika_kep.jpg

Az 1. biológiai természettörvény - A természetes elváltozások vastörvénye

Minden természetes elváltozás egy érzelmi konfliktus megélésével, elszenvedésével indul be lélek-agy-szerv szinten egyszerre. A biológiai konfliktusnak azonban öt feltétele van, melyek közül ha csak egy nincs jelen, akkor nem indul be elváltozás. Az öt kritérium a következők:

- komolynak érzett, nyugtalanító, drámai

- váratlanul, meglepetésszerűen, felkészületlenül ért

- elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek, nem kívánatosnak megélt

- elszigetelten, segítség nélkül megélt

- átmenetileg nincs megoldása

A 2. biológiai természettörvény - A kétszakaszúság törvénye

Minden természetes elváltozás két szakaszból áll ha a biológiai konfliktus megoldásra kerül és nem történnek visszaesések. Az első szakasz a konfliktus aktív szakasz, mely egy alkalmazkodási szakasz. Ebben a szakaszban növekedésnek indul a daganat a testben, vagy épp egy szövetcsökkenés történik.

A második szakasz a megoldás utáni, helyreállítási szakasz. Ebben a szakaszban indul be a daganat elbontása, vagy a megfogyatkozott szövet felépítése. Ezen belül van az A utószakasz és a B utószakasz.

A két szakasz között pedig az úgynevezett epileptokrízis van. Ez az a pont, ahol a tüneteink a legerősebben jelentkeznek. Itt történik a vérzés, ájulás, rosszullét, roham stb.

A 3. biológiai természettörvény - A természetes elváltozások csíralemez központú rendszer szerint történnek.

Az emberi test minden sejtje és szerve három csíralemez valamelyikéből fejlődik ki. Ezek határozzák meg, hogy melyik konfliktus indít be elváltozást, hogy a konfliktus aktív szakaszban, daganat növekedés, vagy szövet csökkenés lesz, melyik szöveten és melyik agyi relében lesz elváltozás, valamint, hogy melyik mikroorganizmus fog részt venni a helyreállításban.

Nézzük egy picit részletesebben:

A három csíralemez, melyből mindannyian kifejlődünk az entoderma, mezoderma és ektoderma.

Az entoderma, vagyis a belső csíralemez alá tartozó szerveket szöveteket az agytörzs és középagy vezérlik. Ezen különprogramok konfltiktus aktív szakaszában mindig daganatképződés van, a megoldás utáni szakaszban daganat elbontás.

A mezoderma, vagyis középső csíralemezből kifejlődött szerveket, szöveteket a kisagy, illetve a velőállomány vezérli. A kisagyba becsapódó konfliktusok a konfliktus aktív szakaszban daganatnövekedéssel reagálnak, míg megoldás utáni szakaszban a daganat elbontódik. A velőállományi részbe becsapódó konfliktusok esetében viszont a konfliktus aktív szakaszban sorvadás, szövetcsökkenés történik és a megoldás utáni szakaszban szövetgyarapodás sejtszaporulattal.

Az ektoderma, vagyis külső csíralemezből kifejlődött szerveket, szöveteket a kéregállomány vezérli. Az agy ezen részébe becsapódó konfliktusok aktív szakaszában szövetcsökkenés, fekélyesedés, funkció csökkenés vagy kimaradás történik, majd a megoldás utáni szakaszban szövetgyarapodás sejtszaporulattal, illetve funkció helyreállítás.

A három csíralemezhez sorolható be a négy fő érzelmi konfliktus típus is.

Az agytörzs által vezérelt részek falat konfliktusokra reagálnak. Falat bármi lehet átvitt értelemben is. Akár a párommal való konfliktust is meg lehet falatnak élni.

A kisagy által vezérelt részek a bántás, sértés, támadás, önvédelem, fajvédelem konfliktusra reagálnak.

A velőállomány által vezérelt részek az önbecsülés letörés, önbizalom, önértékelés konfliktusokra reagálnak.

A kéregállomány által vezérelt részek az elválasztási, elszakadási, elhatárolódási konfliktusokra reagálnak.

A 4. biológiai természettörvény - A mikroorganizmusok csíralemez központú rendszere

Minden mikroorganizmus egy csíralemez központú rendszer szerint vesz részt a természetes elváltozásban. Minden mikróba a helyreállításban vesz részt. Hogy melyik mikróba dolgozik, attól függ, hogy melyik csíralemezből kifejlődött szerven van elváltozás.

A belső csíralemezből kifejlődött szerveken, szöveteken gombák vesznek részt a helyreállításban.

A középső csíralemezből kifejlődött szerveken, szöveteken gomba baktériumok és baktériumok dolgoznak a megoldás utáni szakaszban.

A külső csíralemezből kifejlődött szerveken, szöveteken a vírusok munkálkodnak a helyreállítási szakaszban.

Az 5. biológiai természettörvény - Az értelem természettörvénye

Minden természetes elváltozásnak egy túlélést segítő értelme, célja és rendeltetése van. Alkalmazkodás a megváltozott körülményekhez.

Vagyis, minden a túlélésünk érdekében történik. Nem kívülről támadt meg a rák, hanem mi éltünk meg egy érzelmi konfliktust, melynek hatására az agy egy elváltozást indít be a testen belül, hogy alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez.

És honnan tudjuk, hogy mindez igaz és nem mese?

A rengeteg kutatás során bebizonyosodott az is, hogy minden elváltozás az agyunkban is nyomot hagy. Koponya CT felvételen látszódnak a konfliktus becsapódások, vagyis a léziós gócok. Lélek-agy-szerv szinten egyszerre egyidőben történik az értelmes biológiai különprogram.

Aki nem hiszi, járjon utána! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://biologiqsan.blog.hu/api/trackback/id/tr7616687328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása